DS Clinic

Definitief-logo-DS-clinic-BVH-1

DMK Enzymentherapie

DMK Huid Revisie is een structurele verandering binnenin de huid. DMK Enzym Therapie is de basisbehandeling van DMK en wordt toegepast bij bijna alle huidproblemen. Dit is een paramedische behandeling die werkt tot diep in onze cel en zorgt voor een verbetering van de structuur en functies van de huid. Het is op basis van enzymen en geschikt voor alle huiden en in te zetten bij vele huidproblemen en huidcondities. De resultaten hebben ons verrast en er is geen andere behandeling in de wereld die dit effect kan bereiken. Het is dus zeker geen normale schoonheidsbehandeling maar DMK maakt het verschil door dingen anders te doen en dit zie je terug in de mooie resultaten

WAT IS EEN ENZYM?

Een enzym is een eiwit en komt in elke cel van ons lichaam voor. Ze zijn in staat om chemische reacties in of buiten een cel te activeren. Ze kunnen stoffen opbouwen en afbreken. De DMK Enzyme Therapy op basis van enzymen voert afvalstoffen en schadelijke stoffen af en kan de huid weer opbouwen zoals de collageen aanmaak. Het zorgt ook voor een betere zuurstofvoorziening in de huid, dit is van groot belang voor de gezondheid van de huid en de energie productie in de cellen. Een gebrek aan zuurstof zorgt voor een slechte huid. Om de zuurstofvoorziening in de cellen te verbeteren werkt DMK met de chemie van het lichaam en verhoogt het zuurstof door gebruik te maken van onze vaten. Onze haarvaten zijn de leidingen van zuurstof naar de cellen van de huid.

HET DMK CONCEPT

De DMK Enzymentherapie is een volledig concept dat bestaat uit behandelingen plus producten voor thuis. De behandelingen en thuisproducten zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te bereiken.

Het DMK Concept bestaat uit 4 onderdelen:

1. Remove (verwijderen)
De dode huidcellen, die leiden tot het ontstaan van een droge huid, fijne lijntjes en verkleuringen ,worden verwijderd. Hierdoor komen de nieuwe huidcellen sneller naar boven.

2. Rebuild (opbouwen)
De huid wordt weder opgebouwd door de interne processen te herstellen zodat de huid weer optimaal kan functioneren. Dit proces maakt het mogelijk dat de cellen langer in leven blijven en optimaal presteren voor een gezondere, jongere uitziende huid. De zuurmantel van de huid wordt herstelt doordat de opperhuid wordt binnengedrongen met de Enzymentherapie.

3. Protect (beschermen)
De huid wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals de zon en vrije radicalen, die vroegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. Hiervoor worden o.a. krachtige antioxidanten gebruikt.

4. Maintain (onderhoud)
Door het gebruik van de DMK thuisproducten worden de resultaten van de behandelingen verlengd en verbeterd.

De behandelingen zorgen ervoor dat de bloedcirculatie, zuurstofvoorziening, de collageenproductie en het lymfedrainagesysteem worden gestimuleerd. Daarnaast voert het gifstoffen, afvalstoffen en vrije radicalen af.

DE SOORTEN DMK ENZYM MASKERS

We hebben 3 verschillende DMK Enzyme Maskers. Alle drie de maskers zorgen voor het plasmatisch effect in de huid om zo zuurstoftherapie te bieden vanuit onze bloedstroom. De maskers werken allemaal samen met de huid in plaats van alleen aan de oppervlakte en dit maakt DMK zo uniek.

 • DMK Enzyme Masker 1: gaat de huidfuncties verbeteren en de onderliggende structuren versterken. Het verwijdert afvalstoffen en vrije radicalen en verhoogt de zuurstofvoorziening en immuunfuncties via de plasmatische werking. Dit proces stimuleert de collageenproductie in de huid. Dit masker zetten we altijd in bij de eerste 4 behandelingen.

 • DMK Enzyme Masker 2: werkt als een spiersamentrekker, huidverstrakker en weefselverstrakker. Dit masker brengen we altijd aan over masker 1 en samen met masker 3. Het heeft een liftende werking en versterkt de verslapte huid.
 • DMK Enzyme Masker 3: samen met masker 2 zorgt dit voor een versterking van het weefsel en spieren. Dit masker kunnen we ook alleen aanbrengen over masker 1 waardoor het intensiever werkt en gebruiken we dan voor o.a. huidveroudering, rosacea, acne en bij ontstoken huidaandoeningen.

DMK MUSCLE BANDING

Het gezicht en nek bevatten veel spieren die worden gebruikt om de beweging van het hoofd, kaak en mond te regelen. Net als andere spieren in het lichaam kunnen ze onder spanning worden uitgezet of samengetrokken. Natuurlijk verzwakken deze spieren met de leeftijd en gebrek aan lichaamsbeweging, waardoor de huid slapper wordt en de stevigheid afneemt.

DMK Muscle Banding
DMK Muscle Banding is een techniek waarbij de DMK ENZYME MASKER (nr. 1-3) (oftewel: BOTOX MASKER) wordt ingezet om de huid te liften, te verstevigen en strakker te maken. Deze behandeling werkt door signalen te sturen om de spieren van het gezicht en de nek samen te trekken. Je gezicht bevat zevenenvijftig spieren. De nek bevat een grote spier, de platysma, die zich uitstrekt rond de voorkant van de nek en onder de kin. Het doel van DMK Muscle Banding is het versterken en aanspannen van deze spieren. Muscle Banding is als het heffen van gewichten in de sportschool om de spieren van het lichaam te versterken. Het heffen van gewichten zorgt ervoor dat de spieren samentrekken, wat de bloedcirculatie verhoogt en sterker, steviger spierweefsel opbouwt.
Wat dit voor jou betekent, is een strakkere, stevigere huid en een gezonde stralende teint. Een strakkere huid betekent ook dat rimpels, plooien of fijne lijntjes worden verminderd, waardoor een gladdere textuur achterblijft.

Hoe werkt de Enzyme Masker / Botox masker?
DMK werkt op basis van enzymen en deze kunnen dode eiwitten, gifstoffen en afvalstoffen uit de epidermis (opperhuid) verwijderen met behulp van omgekeerde osmose. Dit proces spoelt vloeistoffen terug door je celwand, waardoor er een schone celkern ontstaat. Ook verhogen enzymen het waterniveau (vochtgehalte) in de huid. DMK enzymen bevatten de aminozuren Proline, Glycine en Lysine, die de fibroblasten in onze lederhuid stimuleren. Hierdoor ontstaan er verse, nieuwe collageenvezels. De huid wordt hierdoor mooier, gezonder en stralender.

De belangrijkste voordelen van DMK Muscle Banding:
– Herstelt de natuurlijke werking en processen van de huid
– Preventieve aanpak door het verouderingsproces te vertragen
– Voedt uw huid door de toevoer van rijke voedingsstoffen te bevorderen
– Verwijdert dode celmateriaal van het oppervlak van uw huid
– Versterkt en verstevigt de spieren van uw gezicht en nek om slappe huid te voorkomen
– Vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels
– Stimuleert de bloedcirculatie / doorbloeding
– Stimuleert de zuurstofvoorziening
– Voert gifstoffen / afvalstoffen af, natuurlijke lymfedrainage effect
– Stimuleert de productie van collageen

Afhankelijk van de indicatie en jouw aanvullende verzekering kunnen de DMK Enzymentherapie behandelingen vergoed worden.

Het is een totaal behandelconcept op basis van enzymen. De focus ligt op het verbeteren van de huidconditie en hydratatie en het kan ingezet worden bij vele huidproblemen. Wist je dat veel huidproblemen veroorzaakt worden door vochtverlies veroorzaakt door een huidbarrierre die kapot is. Hierdoor gaat de huid vocht verliezen en kunnen schadelijke stoffen de huid binnendringen met alle gevolgen van dien. Dit unieke Enzyme Therapy Concept geeft aan iedereen de kans om een mooie, gezonde huid te krijgen en bestaat uit 2 concepten namelijk de Huid Revisie en de Huid Lifting.

De standaard acne behandeling bestaan uit het reinigingen van de huid en het verwijderen van de aanwezige onzuiverheden. Indien dit gewenst is, is het mogelijk om een chemische peeling toe te passen op de huid. Afhankelijk van het type acne, zijn er diverse behandelingen mogelijk.

Als je met DMK Enzymentherapie begint, dan starten we altijd met 4 behandelingen waarbij we alleen nog het DMK Enzyme Masker 1 inzetten. Het is heel belangrijk dat de huid een correcte voorbereiding krijgt om de meest optimale Enzymentherapie te krijgen en om heftige reacties te voorkomen. Na deze 4 behandelingen gaan we kijken waar je huid nog behoefte aan heeft en kunnen we meerdere maskers en producten toevoegen aan de behandeling. Daarnaast is het aangeraden om de DMK producten thuis te gebruiken om zo het beste resultaat te behalen.

De behandeling is niet pijnlijk, maar je ervaart wel een pulserend gevoel en jeuk. Vooral tijdens de eerste behandelingen kun je dit ervaren.

DMK Enzyme Therapy zorgt voor een plasmatisch effect in de huid. Dit ontstaat direct na het verwijderen van het DMK Enzym Masker. De DMK enzymen creëren een lymfedrainage, je voelt de huid ook strakker worden en pulseren. Dit bevordert een stormloop van vers zuurstofrijk bloed vanuit de huid in de verwijde haarvaten. Je ziet dit plasmatische effect ook doordat de bloedvaten (rode streepjes) zichtbaar worden. Dit zal binnen 30 tot 60 minuten weer langzaam verdwijnen.

Gedurende de behandelingen zul je merken dat jouw huid rustiger, gladder en egaler wordt. De hoeveelheid puistjes en mee-eters zal afnemen en acne uitbraken komen steeds minder voor. Daarbij zie je op lange termijn een stralende en een gezonde huid.

Om ervoor te zorgen dat de huid optimaal hersteld is en wordt voorbereid op de volgende behandeling zijn de thuisproducten van belang. De DMK Enzyme Therapy is een volledig concept dat bestaat uit behandelingen + producten voor thuis om zo het beste resultaat te bereiken.

 De DMK Enzymtherapie is geschikt bij:

 • Acne
 • Rosacea
 • Pigmentvlekken
 • Huidirritaties
 • Eczeem
 • Reactieve huid
 • Gebarsten huid
 • Droge huid
 • Rode huid
 • Vale huid
 • Problemen in het ooggebied zoals wallen en/of donkere kringen
 • Huidverslapping
 • Huidveroudering
 • Huidtextuur verbetering