DS Clinic

Definitief-logo-DS-clinic-BVH-1

Huidtherapie

Wij zijn jouw gediplomeerde en Skin Expert. Voor huidverbetering en huidverzorging. Met de mogelijkheid om je te laten behandelen door een schoonheidsspecialiste of huidtherapeut, zodat je altijd kunt rekenen op de beste huidzorg.

Medische en cosmetische huidbehandelingen

Wij zijn een cosmedische kliniek, gespecialiseerd in het uitvoeren van medische & cosmetische huid- en laserbehandelingen. Bij ons kan je terecht voor uiteenlopende huidproblemen en cosmetische huidzorg. Wij onderscheiden ons door het gebruik van de nieuwste behandeltechnieken, een uniek aanbod aan laserbehandelingen en paramedische producten.

Er wordt gebruik gemaakt van combinatietechnieken. Wij geloven in de kracht van samenwerken en in het combineren van verschillende behandeltechnieken om tot het mooiste behandelresultaat te komen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het wederopbouw en het herstel van de huidbarrière!

Door het bezoeken van nationale en internationale congressen en bijscholing zijn wij op de hoogte van de nieuwste behandelmethodes en kunnen wij de kwaliteit en veiligheid in ons werk waarborgen.

Laser en lichttherapie

IPL Photo Facial

De photo facial behandeling geeft u binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid. IPL is een effectieve methode om roodheid en pigmentvlekken te verminderen en de huid te egaliseren.

Pigmentbehandeling

Pigmentvlekken zijn er in alle soorten en maten en kunnen erg storend zijn voor patiënten. Er zijn diverse soorten problemen op het gebied van pigment en wij kunnen deze behandelen.

Vaatlaserbehandeling

Het lichaam bevat duizenden haarvaatjes die als voornaamste functie ons hele lichaam van voeding voorzien en afvalstoffen afvoeren.

Beenvaten laseren

Met behulp van de krachtige medische laser Duetto MT EVO kunnen beenvaatjes duurzaam verwijderd worden.

Vasculaire melasma

Melasma wordt steeds vaker gezien in de nieuwe behandelklinieken met steeds weer nieuwe verschijningsvormen.

Parisa photo rejuvenation

Een combinatie van peeling en licht- en lasertherapie. Deze gecombineerde aanpak zorgt voor effectieve huidverbetering en huidverjonging.

Huidtherapie huidverjonging

DMK Enzymentherapie

DMK Huid Revisie is een structurele verandering binnenin de huid. DMK Enzym Therapie is de basisbehandeling van DMK en wordt toegepast bij bijna alle huidproblemen.

DMK advanced facials & peels

Diverse DMK behandelingen om veel huidindicaties te verhelpen en te verminderen.

Chemische peeling

Een chemische peeling is een behandeltechniek om fijne lijntjes, pigmentvlekken, grove poriën en acne littekens te verminderen.

Coagulatie therapie

Coagulatietherapie is een doeltreffende en veilige methode om ontsierde huidafwijkingen en goedaardige huidoneffenheden plaatselijk te verwijderen.

vivace microneedling RF

Microneedling is een populaire en veilige methode voor huidverjonging en huidverbetering.

Skinbooster Skinactiv

Dit is een spierverstevigende behandeling die de huid een voeding en hydratatie boost geeft, wat resulteert in een liftend effect.

Mesotherapie

De mesotherapie met mesogun is een natuurlijke en huidverjongende behandelmethode waarbij hyaluronzuur in de middelste huidlaag wordt ingebracht.

Acnetherapie

Een acne behandeling is gericht op het in balans brengen van de huid, het hydrateren, het remmen van ontstekingen en het reduceren van de talgproductie.

Camouflage therapie

Medische camouflage wordt toegepast om huidverkleuringen en huidoneffenheden op lichaam of gezicht tijdelijk minder zichtbaar te maken.

Skinpen microneedling

Met SkinPen microneedling worden door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt.

Led Licht therapie

De Collageen Booster lichttherapie is de meest natuurlijke en tegelijkertijd meest effectieve behandeling voor een mooie huid.

Litteken therapie

Littekens zijn ontsierde en vaak gevoelige huidafwijkingen die ontstaan als de wondgenezing verstoord wordt. Littekens kunnen ook cosmetisch storend zijn.

XL hair ®

Haarverlies of dunner wordend haar wordt door de meeste mensen als vervelend, zorgelijk of frustrerend ervaren.

Parisa photo rejuvenation

Een combinatie van peeling en licht- en lasertherapie. Deze gecombineerde aanpak zorgt voor effectieve huidverbetering en huidverjonging.

Laserontharing

Laserontharting

Ongewenste haargroei of overbeharing kan erg vervelend zijn, met name op plekken waar de haren goed zichtbaar zijn zoals het gelaat, armen en benen.