DS Clinic

Definitief-logo-DS-clinic-BVH-1

Mesotherapie

Door invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging en vrije radicalen, en door het natuurlijke verouderingsproces neemt het hyaluronzuur-gehalte van de huid ieder jaar iets af. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er verschijnen lijnen en rimpels. De volheid van het gezicht neemt af, en de hele harmonie van de gelaatstrekken verandert.

De mesotherapie is een natuurlijke en huidverjongende behandelmethode waarbij hyaluronzuur (HA) in de middelste huidlaag wordt ingebracht. HA is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid. Het geïnjecteerde hyaluronzuur geeft de huid weer veerkracht en soepelheid terug door de aanmaak van nieuw collageen en elastine.


SKINBOOSTERS

RRS-INJECT® SKINBOOSTERS | OFTEWEL SOFT DERMAL IMPLANTS

Mesotherapie met skinboosters wordt uitgevoerd om verjonging en een algehele verbetering van de huidconditie te verkrijgen. Bij deze therapie wordt er gewerkt met verschillende skinboosters van Skin Tech, welke allen een unieke mix bevatten van hoogwaardige ingrediënten. Hierdoor worden de aanwezige cellen intensief gevoed waardoor extra collageen en elastine wordt aangemaakt. Hierdoor krijgt de huid een boost wat resulteert in vermindering van fijne lijntjes en de huid oogt steviger, frisser en jonger met een mooie glow. 

Alle RRS® producten vallen onder de CE klasse III injectable producten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De RRS® productlijn is samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking. De lijn bestaat uit meerdere, specifieke producten met ieder hun eigen doel en bevatten hyaluronzuur in combinatie met een biorevitalisatie complex of organisch silicium voor een sterke collageen stimulatie.

Mesotherapie met skinboosters mag in alle seizoenen worden uitgevoerd en er is nauwelijks sprake van een herstelperiode.

De mesotherapie behandeling zorgt voor optimale penetratie van werkzame ingrediënten in de diepere huidlaag (dermis).

Nadat de huid eerst goed gereinigd is, wordt door middel van de mesogun of de I’M Pen (Speed Wave Therapy microneelding) diverse werkstoffen, zoals bijvoorbeeld hyaluronzuur, vitamine en mineralen in de huid toegediend. Met kleine micro injecties worden deze vloeistoffen in de huid geïnjecteerd.

Voor een optimaal resultaat verschilt het aantal behandelingen per persoon en per huidtype. Bij een overmatige aanwezigheid van huidlijntjes of volumeverlies, zijn er 3-6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Voor een preventieve behandeling om huidveroudering tegen te gaan, kan 1-3 behandeling al genoeg zijn. Voor het behouden van het behandelresultaat zijn er onderhoudsbehandelingen nodig.

Na de behandeling kan de huid wat gevoelig zijn en treden er lichte roodheid en zwelling op die een aantal uren kunnen aanhouden. De huid kan ongeveer 1 dag post-behandeling wat rood aandoen en warm aanvoelen. We raden aan om de direct na de behandeling voor 1 dag zo min mogelijk make-up te gebruiken en intensief sporten te vermijden.

Al na één behandeling is het resultaat van de mesotherapie zichtbaar. Zo is de huid beter gehydrateerd. Fijne rimpels zijn minder zichtbaar. De huidstructuur is verfijnder. Betere spankracht van de huid. Meer volume op de wangen.

Om ervoor te zorgen dat de huid optimaal hersteld is en wordt voorbereid op de volgende behandeling zijn de thuisproducten van belang. Dit wordt afgestemd aan jouw dagelijkse skin care producten.

De mesotherapie is is geschikt bij:

 • Vermindering rimpels en fijne lijntjes
 • Egaliseren van de huidteint
 • Versteviging van de huid
 • Verbetering van de huidconditie
 • Betere diepe hydratatie van de huid
 • Haarstimulatie
 • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen

De behandelgebieden bestaan uit:

 • Het gelaat
 • De hals en decolleté
 • De handen
 • De hoofdhuid


Onze skinboosters bieden verschillende ‘cocktails’ aan ingrediënten voor verschillende doelstellingen:

RRS HA Injectable: RRS HA Injectable is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté die voor iedereen geschikt is. Deze skinbooster hydrateert en is speciaal ontwikkeld voor behandeling van de droge, arme en verslapte huid, de huid beschadigd door roken, zon en luchtverontreiniging, en voor behandeling van oppervlakkige rimpels.

RRS HA Tensorlift: RRS HA Tensorlift is een skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een slappe huid zoals kan voorkomen bij een rokershuid en een huid met zonneschade waarvan de elasticiteit is afgenomen.

RRS Hyalift: Skinbooster voor gezicht, hals en decolleté, geïndiceerd voor een verouderde huid en/of een huid met veel volumeverlies. Skinbooster bevat een zeer hogeconcentratie hyaluronzuur met een anti-agingcomplex, geeft “superhydratatie” en stimuleert aanmaak van nieuwe cellen.

RRS HA Whitening: is een depigmentatieskinbooster voor gezicht, hals en decolleté, ingeval van hyperpigmentatie, zonneschade en melasma in het bijzonder.

RRS HA Eyes: is een skinbooster voor rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert.

HA cellutrix: werkt op de onregelmatige huid die voorkomt bij cellulitus. Daarnaast wordt ook de afvoer van oedeem en vetophopingen in de huid gestimuleerd.