DS Clinic

Definitief-logo-DS-clinic-BVH-1

Mondverzorging

Waarom is een goede mondverzorging belangrijk en wie kan je daar de beste informatie over aanbieden? Ik help als mondhygiënist volwassenen en kinderen om hun mond goed te verzorgen. Voor een stralende glimlach, een frisse adem en natuurlijk om vervelende mondproblemen te voorkomen.

Pijnvrij tandaanslag en tandsteen verwijderen

Dental & Skincare Clinic investeert doorlopend in het verbeteren van haar dienstverlening. We streven op die manier naar het beste voor onze patiënten. De aanschaf van onze EMS Airflow is daar een goed voorbeeld van.

Game Changer: EMS Airflow

De EMS Airflow geldt als absolute game changer. Het apparaat maakt een compleet nieuwe aanpak en preventieve behandeling mogelijk. We gebruiken de Guided Biofilm Therapy (GBT) voor een behandeling in 8 effectieve stappen.

De behandeling met de EMS Airflow garandeert een optimale samenwerking tussen uw persoonlijke mondverzorging en die van onze mondhygiënist en tandarts.

 Pijnvrij tandaanslag en tandsteen verwijderen

We gebruiken ultrafijn poeder en verwarmd water voor het verwijderen van tandaanslag en tandsteen. Met de nieuwe methode voorkomen we het gebruik van een scaler en polijsten met de draaiende rubber cups. In plaats daarvan zorgen we voor een 100% pijnvrije behandeling, voor een stralend schoon gebit.

Lees hier meer over mondverzorging

Tandenborstels

Iedere mond vraagt om een eigen tandenborstel. Je persoonlijke mondverzorgingsbehoefte en gewoonten zijn van invloed op de keuze voor een juiste tandenborstel. Een mondhygiënist kan

Lees verder »

Mondspoeling

Mondspoeling gebruiken? Een goede aanvulling op het dagelijks reinigen van je gebit. Voor een fris gevoel en als extra bescherming tegen gaatjes en andere mondproblemen.

Lees verder »

Tongschraper

Tongschraper gebruiken? Een handig hulpmiddel om een slechte adem te voorkomen. Voor een goede mondverzorging waarbij je naast de tanden en kiezen ook de tong

Lees verder »

Rageren

Ragers voor jouw tanden gebruiken of de tanden stokeren en flossen? Belangrijk om jouw gebit grondig te reinigen. Alleen tandenpoetsen is niet genoeg voor een

Lees verder »

Tanden stoken

Een tandenstoker is vaak driehoekig van vorm en kan daarom prima gebruikt worden op plaatsen waar iets meer ruimte tussen de tanden en kiezen zit.

Lees verder »

Flossen

Flossen is het meest geschikt voor tanden en kiezen die dicht tegen elkaar aan staan. Flosdraad is namelijk dun genoeg om tussen je tanden en

Lees verder »