DS Clinic

Definitief-logo-DS-clinic-BVH-1

Mondzorg

Waarom is een goede mondverzorging belangrijk en wie kan je daar de beste informatie over aanbieden? Ik help als mondhygiënist volwassenen en kinderen om hun mond goed te verzorgen. Voor een stralende glimlach, een frisse adem en natuurlijk om vervelende mondproblemen te voorkomen.

Mondzorg voor volwassenen en kinderen

Droom jij van een stralende lach en een gezonde huid? DS Clinic is jouw specialist in mondhygiëne, tanden bleken, huidverbetering en huidverzorging. Ik ben jouw gediplomeerde mondhygiënist en Skin Expert en werk met een team van tandartsen, schoonheidsspecialiste en een huidtherapeut.

Last van mond- en tandvleesproblemen of zoek je naar de beste mondverzorging? DS Clinic behandelt zowel volwassenen als kinderen. Met deskundig advies, een persoonlijke benadering en goede begeleiding kun jij vertrouwen op een top resultaat.

Een effectieve en pijnloze behandeling

Lasertherapie

Als ontstoken tandvlees voor schade zorgt aan het tandvlees of kaakbot is er sprake van parodontitis. Bij ontstoken tandvlees adviseren wij bij DS clinic een laserbehandeling. Tijdens een laserbehandeling zal tandplaque en tandsteen verwijderd worden. Dankzij een laser is de parodontitis behandeling doeltreffend en haast pijnloos.

Low Level Laser Therapie (LLLT) stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De lokaal toegepaste laserstralen stimuleren het herstel van het weefsel op celniveau.

DS Clinic beschikt over de meest geavanceerde lasertherapie: EPIC™10 Diode Lasertechniek. Wat betekent dat voor jou? Een effectieve behandeling zonder verdoving en haast pijnloos!

De voordelen op een rij:

Tandaanslag en tandsteen

De EMS Airflow geldt als absolute game changer. Het apparaat maakt een compleet nieuwe aanpak en preventieve behandeling mogelijk. We gebruiken de Guided Biofilm Therapy (GBT) voor een behandeling in 8 effectieve stappen.

De behandeling met de EMS Airflow garandeert een optimale samenwerking tussen uw persoonlijke mondverzorging en die van onze mondhygiënist en tandarts.

We gebruiken ultrafijn poeder en verwarmd water voor het verwijderen van tandaanslag en tandsteen. Met de nieuwe methode voorkomen we het gebruik van een scaler en polijsten met de draaiende rubber cups. In plaats daarvan zorgen we voor een pijnarme behandeling, voor een stralend schoon gebit.

Mondverzorging en mondproblemen

Mondverzorging

Waarom is een goede mondverzorging belangrijk en wie kan je daar de beste informatie over aanbieden? Ik help als mondhygiënist volwassenen en kinderen om hun mond goed te verzorgen. Voor een stralende glimlach, een frisse adem en natuurlijk om vervelende mondproblemen te voorkomen.

Mondproblemen

Last van mondproblemen? Je kunt last hebben van gaatjes (cariës), tandpijn, kiespijn, pijnlijk, ontstoken en bloeden tandvlees of parodontitis, tanderosie en bijvoorbeeld een slechte adem. Typische mondproblemen bij volwassenen en ouderen die ik als mondhygiënist meteen herken, en kan helpen ze te voorkomen en te behandelen.

In onze kennisbank lees je alles over diverse mondindicaties en hoe je dit kunt voorkomen/verhelpen.