DS Clinic

Definitief-logo-DS-clinic-BVH-1

Over DS-Clinic

Met gastvrijheid, een persoonlijke benadering, behulpzaamheid en klantvriendelijkheid help ik jou aan een lach en een huid om van te dromen. Bovendien doneer ik een percentage van alle opbrengst uit de webshopverkoop aan de straatkinderen in Iran. Via een goed doel help ik je op die manier graag een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld voor ons allemaal.

Ons team

Dream smile dream skin

Arezoo Jahangard

- Mondhygieniste en Skin Expert

Zowel persoonlijk als in mijn werk gebruik ik graag de mooiste eigenschappen van mijn wortels in de Perzische cultuur, waarmee ik je graag warm onthaal en volledig op je gemak breng. Zelfs als je angstig bent of opkijkt tegen een behandeling van jouw mond of huid.

In 2014 studeerde ik af als Bachelor of Health aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en behaalde ik mijn diploma in Mondzorgkunde. Bovendien heb ik voor die tijd al mijn diploma als tandartsassistente behaald en werkte ik als paro- preventieassistente.Bovendien ben ik als mondhygiëniste bij DS Clinic lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM). Daardoor ben ik op de hoogte van alle recente onderzoeken en nieuwe inzichten, bijvoorbeeld dankzij mijn bezoeken aan congressen en het volgen van actuele cursussen.

Ik ben gespecialiseerd in zowel mondhygiëne voor volwassenen als voor kinderen. Met name de jeugdtandverzorging vraagt om een nauwkeurige en betrokken aanpak. In mijn parodontale zorg voor kinderen stel ik ze graag gerust, om zelfs angstige kinderen en kinderen met een beperking een fijne ervaring met mondhygiëne en huidverzorging te bieden.

 

In 2022 heb ik de opleiding tot Huidexpert afgerond. Daarnaast heb ik certificaten behaald in SkinPen Microneedling en Vivace Microneedling RF, waarin ik mij grondig heb verdiept.

Parisa Jahangard

- Huidtherapeut

Huidtherapeut Parisa Jahangard is aangesloten bij de  Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het kwaliteitsregister Paramedici (KP). De NVH is de beroepsvereniging van huidtherapeuten in Nederland en ontwikkelt kwaliteitsbeleid, organiseert bij- en nascholingsprojecten en is tevens aangesloten bij de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijns (KCP). De NVH is vertegenwoordigd in de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Roya Kashani

- Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Roya, ANBOS gediplomeerd, met meer dan 20 jaar werkervaring en met passie voor huidverbetering, huidverjonging en huidverzorging. Aandacht voor het gezicht is me met de paplepel ingegoten. Met mijn Perzische roots, waar de basis is gelegd voor de medische wetenschap en een hoge standaard is voor huidverzorging en huidverbetering ontvang ik u graag gastvrij en geef ik u van harte een persoonlijk advies met een aanpak op maat.

Vanitha Smiet-Naidoo

- Tandarts

Big-registratienummer: 69061822102

 

Morteda Jabari

- TANDARTS

Big-registratienummer: 09920888402