DS Clinic

Definitief-logo-DS-clinic-BVH-1

Tanden bleken in de praktijk

Professioneel uw tanden laten bleken? Dat kan bij ons in de praktijk. We gebruiken daarvoor de professionele apparatuur van Philips. Tijdens een behandeling van 4x 15 minuten bleken we uw tanden, op basis van een licht-geactiveerde bleekmethode.

Professionele apparatuur

We gebruiken voor het tanden bleken bij ons in de praktijk de Philips Zoom! WhiteSpeed. Het is professionele apparatuur die wordt gebruikt door allerlei tandprofessionals. We zorgen met de WhiteSpeed voor de eerste behandeling, die u daarna eventueel voort kunt zetten met de DayWhite- of NiteWhite-oplossingen van Philips die er beschikbaar zijn.

Dream smile

Maximaal witte tanden

Met de Philips Zoom! WhiteSpeed zorgen we bij ons in de praktijk voor maximaal witte tanden:

  • Allerwitste glimlach
    Met de Philips Zoom! WhiteSpeed zorgen we snel, veilig en effectief voor de meest witte glimlach die u kunt voorstellen. Dat lukt al met 4 behandelingen van 15 minuten.

  • Licht-geactiveerde technologie
    We gebruiken een licht-geactiveerde LED-technologie die Philips ontwikkelde. Dit behaalt maximale resultaten dankzij de sterkste professionele bleeklamp.


Aanbevolen door tandheelkundigen

De Philips Zoom! WhiteSpeed wordt toegepast door tandheelkundig specialisten, die de methode van harte kunnen aanbevelen.